5 super coole flash games om je niet te vervelen tijdens de feesten

Even geen zin in al dat feestgedruis? Maar weet je niet wat je dan wél moet doen om de tijd te doden? Hieronder vind je 5 superleuke en mooi gemaakte flashgames waar je toch wel even zoet mee bent:

Yeti Sports

Yeti Sports

Op Yeti Sports kan je een heleboel minigames spelen: van snowboarden met een Yeti tot vernielen met The Simpsons en eikels verzamelen met Ice Age. Een snelle en beperkte registratie is vereist maar je krijgt een arsenaal aan leuke games in de plaats!

http://www.yetisports.org/

Get the Glass

Get the Glass

Ongetwijfeld een van de mooiste grafische flashgames aller tijden. Het brengt een klassiek bordspel zowaar tot leven. Jouw missie: help de melkverslaafde familie Adachie aan het glas melk dat verstopt zit in een fort. Maar kijk uit dat je niet gesnapt wordt. Of je vliegt de gevangenis is! Nah, deze moet je zien!

http://www.gettheglass.com/

Launch Ball

Launch Ball

1 balletje, 1 uitgang. Doel: zet verschillende objecten neer om het balletje naar de uitgang te leiden. Heel wat missies, en angstaanjagend verslavend. Voor als je écht veel tijd hebt. Liefhebbers kunnen het ook downloaden voor de iPhone in de AppStore.

http://www.sciencemuseum.org.uk/launchpad/launchball/

Flash Chess III

Super Chess

Een must voor elke schaakliefhebber. Er zijn verschillende opties beschikbaar. Nog meer als je voor de betaalde versie kiest. Maar de gratis versie zorgt alvast voor uren schaakplezier. Je kan het spel ook downloaden en offline spelen. Of wachten op de release van Google Chrome OS waar Flash Chess III als game zal worden opgenomen.

Een eenvoudige en gratis registratie is nodig, maar je krijgt waar voor je registratie!

http://www.flashchess3.com/

Coca Cola Summer Blast

Summer Blast

Een zomers getint spel, ideaal voor dit winterweer, waar je jezelf uit een fles moet lanceren om vervolgens zoveel mogelijk objecten in de lucht te verzamelen. Probeer ook je landing goed te maken, en verdien extra punten.

http://www.coca-cola.com.au/summerblast/index.html

En nog een extraatje:

Doom Triple Pack

Doom Triple Pack

Pure nostalgie voor de hardcore gamer. Doom Triple pack bevat drie games: Doom, Hexen en Heretic. De graphics zijn net als in de goede oude tijd. Maar in tegenstelling tot andere Doom-klonen, is de gameplay verbluffend vlot.

http://www.officegamespot.com/flashgames/doom-triple-pack.htm

Leave a reply