De 10 bizarste groepen op Facebook in Vlaanderen

Erger jij je ook aan mannen die sandalen met sokken dragen? Of vind jij ook dat die Kerstmannen aan de voorgevels best een vredelievende uppercut verdienen?

Je bent vast niet alleen. Sterker nog: je vindt wellicht een Facebook groep met mensen die jouw mening deelt!

Een overzichtje:

1. Het Anti-Hangende- Kerstmannen-Front


Ze duiken stilaan weer overal op in het straatbeeld: kerstmannen die aan de gevel hangen. De eigenaar van de groep roept alle leden op om de ‘Hangende Kerstmannen’ te stelen

2. Bepaal de bierprijs in Kaffee Kaffee

Bierprijs
Kaffee Kaffee in Heusden-Zolder laat je zelf de prijs van het bier bepalen. Bij 1.500 leden kost het bier nog maar1,50 euro en als er zich een miljoen mensen lid maken, kost een pintje er nog maar 1,40 euro. De teller stond gisteravond op 1.753. Eentje om in de gaten te houden.

3. Geef die Kinder Bueno aan Kristof Vliegen, jij onmens!

Vliegen
+- 6.000 leden telt de groep die protesteert tegen de bekende reclame, waarin tennisser Kristof VLiegen net te laat komt voor een snoepje uit de snoepautomaat (voor de mensen die de spot niet kennen: kijk hier). ‘Er zitten verdorie twéé bueno’s in één pakje’!

4. Zij die niet kunnen lachen met Geert Hoste

Hoste
‘Grof, onbeschoft, arrogant en afgezaagd’ of vinden ‘zelfs zijn smoel beangstigend‘ vinden vele mensen. Er zijn mensen voor, er zijn mensen tegen en er is Geert Hoste.

‘Een fout fenomeen dat voor eeuwig en altijd de wereld moet worden uitgeholpen’ Dixit ‘Kapitein Teensok’ en ‘Majoor Sokmans’!

5. Zeg NEE tegen sokken in sandalen!

6. Toon ons Bobientje en Marlène

Samson
Houden Gert en Samson hun geliefden al meer dan 15 jaar verborgen in hun kelder? ‘Of in die hoek van de keuken, die we nooit mogen zien?’. Echte fans smeken om hen te verlossen uit hun lijden!

7. Nee Regi, ik steek mijn handen niet in de lucht…

Regi
‘Aan een gemiddelde van drie keer per minuut roept hij waar zijn die handjes en dat ben ik beu’. Ruim 26.000 mensen beloven hem plechtig dat ook zij nooit hun handen in de lucht zullen steken voor Regi van Milk Inc.

8. Als ik gebuisd ben is het door Facebook!

Buizen
1.500 leden schuiven de schuld van hun slechte examenresultaten op de sociale netwerksite. Al die groepjes, al die vrienden: geen wonder dat veel mensen er veel tijd verliezen.

9. Wat doen die vieze festivalbandjes in de winter nog rond je arm?

Festivals
Graspop, Rock Werchter, Dour, Pukkelpop,… Tussendoor slapen, wassen, plassen, eten, vallen, opstaan,… Na 1 week zijn de festivalbandjes al niet meer fris. Laat staan na 6 maanden! Geen wonder dat sommigen mensen hier hun neus voor ophalen.

Oh ja, als je al die nutteloze Facebook groepen het liefst aan de spreekwoordelijke schandpaal nagelt, sluit je dan snel aan bij de deze Facebookgroep:

10. Nog 1 Facebookgroep en ik sla op uw muil

Muil

Bekijk alle bizarre Facebookgroepen op de website van Het Nieuwsblad

Bron: www.nieuwsblad.be

Ken jij nóg bizarre groepen? Laat het ons weten: wie weet worden ook wij eindelijk uit ons lijden verlost!

Leave a reply