Prototype van nieuwe iPhone uitgelekt?

Technologiewebsite Engadget zou naar eigen zeggen de nieuwste versie van de iPhone in handen hebben. Het werd gevonden op de vloer van een bar in de Verenigde Staten. Het toestel zou draaien op de iPhone OS 4.0. Dat besturingssysteem werd enkele weken geleden nog door Apple aangekondigd voor deze zomer.

Wat er verder aan de iPhone verandert is niet helemaal duidelijk. Wel zou er een camera aan de voorzijde bevinden, bedraagt het interne geheugen 80 GB, en zou er een flits op de camera komen.

Engadget zegt dat het over een betrouwbare bron beschikt over het bestaan van de prototypes. Al wordt er sterk gespeculeerd dat het toestel een Chinese of Japanese namaak is. Op Twitter duiken ook steeds meer foto’s op.

Het is wel vreemd dat het toestel gevonden werd in een bar in San Jose, Verenigde Staten. De ‘gelukkige vinder’ zou het toestel aan Engadget bezorgd hebben. Het prototype zou intussen ook “op mysterieuze wijze” de geest gegeven hebben. Gaat het hier om een pure marketingstunt? Of hebben ze bij Apple last van de aswolk uit IJsland? Wordt zeker en vast vervolgd!

Meer weten?

www.engadget.com/2010/04/19/apples-4th-generation-iphone-revealed/

www.gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone

De nieuwe iPhone in beeld ?

Bron: www.zdnet.be

Leave a reply