15 Photoshop Tutorials Blogs die je moet gezien hebben

Het web puilt uit van de Photoshop en andere design tutorials.

Op zoek naar coole tekst effecten, hoe je foto’s te manipuleren en te verbeteren, hoe je web templates kan maken, hoe je je eigen 3D-wereld creëert?…

Onderstaande blogs met Photoshop Tutorials helpen je zeker en vast op weg!

PSD-tuts

Ongetwijfeld een van de bekendste Tutorial Blogs, onderhouden door een aardig zootje ongeregeld in de designwereld. PSD-Tuts heeft ook heel wat zustersites in verschillende categorieën als Illustrator, Flash, 3D, en webdesign.

Deze blog is elke dag het bezoekje meer dan waard.

Abduzeedo

Abduzeedo is de weblog van gerenomeerde grafisch designers uit Brazilië. Elke dag een heleboel nieuwe inspiratie uit de hele wereld, uitmuntende Photoshop Tutorials en artikels die je zeker zullen inspireren bij je volgende werkje.

Photoshop Lady

Mannen, laat je niet afschrikken. Deze blog is niet enkel voor de ‘ladies’ bedoeld. Je vindt er een verzameling van goede PS-tutorials van op verschillende websites terug.

Tut Candy

Tut Candy oogt niet alleen mooi. Deze site biedt ook een heleboel prachtige videotutorials aan. Jammer dat de site al een tijdje niet meer geupdate is, maar met het materiaal dat je op deze blog vindt, ben je vast wel even zoet.

Zeker een bezoekje waard:

WeGraphics

Tutorial Lounge

Tutorial 9

PS Hero

PSD-Fan

Grafpedia

MyInkBlog

PS Deluxe

PSD Rockstar

Design Instruct

10Steps

1 comment

  1. Webdesign

    17/07/2012 at 16:28

    Er zitten een paar zeer goede websites tussen, bedankt voor de overzichtelijke lijst van websites.

Leave a reply